Meillä on nastaa!

Yli 20 vuoden kokemus
kantaliukuesteiden valmistuksesta.

CE
Devisys

Devisys Oy

Devisys Oy perustettiin vuonna 1989 jatkamaan Valtion teknillisessä tutkimuskeskuksessa kehitetyn liukuesteen tuotteistamista ja kaupallistamista. VTT:llä tutkijana toimineen, Devisys Oy:n perustajan Kai Nordlundin ideana oli kantaan kiinnitettävä liukueste, joka mahdollistaisi turvallisen talviliikkumisen ja olisi helppokäyttöinen.

Tuotetta kehitettiin edelleen koko 1990-luvun. Vuonna 2001 yritys siirtyi nykyisille omistajilleen. Vuosituhannen alussa tuoteperhettä uudistettiin ja laajennettiin useisiin kokoihin ja vientitoiminta ulotettiin Pohjoismaista Keski-Eurooppaan.

Kuluva vuosikymmen on tuonut mukanaan uusia tuotevariaatioita ja ominaisuuksia, kuten TPU-runkomateriaalin, antistaattisuuden ja kipinöimättömyyden. Lisäksi liukuesteitä on nykyisin saatavilla useita värivaihtoehtoja. Asiakaskontaktitkin ovat laajentuneet ympäri koko pohjoisen pallonpuoliskon. Tuotteita valmistetaan myös kaupan omilla merkeillä, ja nykyisin asiakas voi teettää liukuesteet logollaan varustettuna.

Devisys-liukuesteitä käytetään ympäri maapalloa. Aikoinaan eräs teksasilainen yritys osti liukuesteitämme ja myi niitä eteenpäin Alaskaan. Alaskalaiset olivat käymässä Sahalinin saarella Venäjällä. Eräs paikallinen mies huomasi Devisys-liukuesteet alaskalaisen jalassa. Asiasta syntyi keskustelua ja niin tieto liukuesteistämme oli kiertänyt maapallon. Eräs saksalaisrouva on todennut Devisys-liukuesteiden olevan siunaus ihmiskunnallemme. Kaikesta huolimatta tavoitteemme on edelleen sama: pitää jalat tukevasti maan pinnalla.