Ihminen on kanta-astuja.

Jo yli miljoona tyytyväistä käyttäjää.

CE
Devisys

Devisys-liukuesteet

Devisys-liukueste on kehitetty VTT:n turvallisuustekniikan laboratoriossa. Liukuesteen rakenne perustuu tutkimustietoon. VTT:n tutkimustulokset osoittivat, että yleisin syy liukastumiseen on kantapään luistaminen astuttaessa lumiselle tai jäiselle pinnalle. Siksi Devisys-liukueste suunniteltiin kattamaan koko kantapää.

Devisys-liukuesteen runkomateriaali on pitävä ja pakkasta hyvin kestävä TR-kumiseos. Pohjaan on valettu oikein sijoitetut ja mitoitetut, talvirenkaista tutut kovametallinastat, jotka kestävät hyvin kulutusta. Lisäturvallisuutta talven pimeisiin ja liukkaisiin olosuhteisiin antaa taakse sijoitettu 3M heijastin.

Devisys-liukueste on helppo kiinnittää kengän kantaan pitävällä nahkaisella tarrahihnalla. Devisys-liukuesteet sopivat erilaisiin kenkiin, mm. työjalkineisiin, talvijalkineisiin, urheilujalkineisiin ja kumisaappaisiin. Valittavana on viisi eri kokoa, S, M, L, XL ja XXL.

S

Devisys S

Devisys tuoteperheen pienin koko S on suunniteltu erityisesti naisten kapeakantaisiin saapikkaisiin ja nilkkureihin. Soveltuu käytettäväksi myös lasten jalkineissa. Kengän numerot 32-36.

M

Devisys M

Soveltuu käytettäväksi naisten talvijalkineissa sekä talvisissa ulkoilujalkineissa. M koko on suosituin Devisys-koko naisten käytössä. Kengän numerot 37-39.

L

Devisys L

Leveäkantaisten jalkineiden liukueste. Soveltuu miesten talvi- ja ulkoilujalkineisiin sekä leveäkantaisiin naisten jalkineisiin. Kengän numerot 40-44.

XL

Devisys XL

Suunniteltu hyvin leveäkantaisiin jalkineisiin. Muun muassa työkenkiin, kumisaappaisiin sekä vaelluskenkiin. Kengän numerot 45-50.

XXL

Devisys XXL

Suunniteltu erittäin suuriin jalkineisiin. Soveltuu käytettäväksi muun muassa turvakengissä. Kengän numerot 50-55.

Jatkoremmi

Jatkoremmi

Nahkaisella jatkoremmillä voidaan pidentää liukuesteen kiinnityshihnaa noin 7 cm. Helppo tarrakiinnitys.